نوشته شده توسط : sibesalamati

تنهایی یک کودک چه تأثیری بر رفتار او دارد؟

تنهایی یک کودک چه تأثیری بر رفتار او دارد؟

 

تنهایی در افراد بزرگسال یکی از مهم ترین جنبه های زندگی است که فرد ناامیدانه از آن عبور می کند. در حقیقت افراد می توانند با مشغله های روزانه خود به نوعی از این تنهایی با فکر نکردن و توجه نکردن عبور کنند اما در یک کودک وجود تنهایی و عبور از کنار آن کار چندان ساده ای نیست. شما باید به کودک خود توجه داشته باشید او را به گونه ای پرورش دهید تا از این شرایط به نحو مطلوبی استفاده نماید. یکی از مهم ترین تأثیرات تنهایی افزایش قدرت تخیل در کودکان می باشد.

کودکی که به تنهایی در فضای خانه قرار داشته باشد یا توسط مادر و پدر به محیط بیرون از منزل برود و از رسانه های مختلف همانند کامپیوتر ، تبلت و . . . دور باشد به ناچار باید فضا را به شیوه ای دیگر تجربه کند. بهترین راه حل برای او استفاده از قدرت تخیل می باشد. زمانی که قدرت تخیل یک کودک در سنین کودکی یعنی حدود پنج یا شش سالگی تقویت شود و او به بکارگیری از هوش و ذهن خود به کارهای متنوعی دست زند ف قطعا در بزرگسالی فرد باهوش تری خواهد بود. او می داند که چگونه تنهایی خود را پر کند و به چه شیوه ای خود را سرگرم کند.

اما تنهایی یک کودک را جدی بگیرید. اگر در اطراف منزل شما همسایگانی وجود دارند که بچه های هم سن و سال فرزند شما دارند بهتر است اجاز دهید تا این بچه ها در کنار یکدیگر به بازی کردن مشغول باشند. حضور آنها در کنار یکدیگر چند مزیت مختلف خواهد داشت. اول اینکه ارتباط جمعی و برقراری ارتباط با یکدیگر را آموزش می بینند و در جمع عای بزرگ تر از صحبت کردن نمی ترسند. همچنین استفاده از قدرت تفکر در کارهای گروهی می تواند به نفع فرزند شما باشد.

فرزند شما در کنار هم سن و سال های خود احساس عزت نفس دارد و این احساس را فرا می گیرد. او از آنها از محبت یا رفتارهای نادرست آنها صحبت می کند بنابراین در حال تجزیه و تحلیل محیط اطراف خود می باشند. چنین کودکانی در آینده از مشکلات مختلف در زندگی خود ترسی ندارند و به شما متکی نخواهند بود. به کودک خود اجازه دهید تا در بحث های مختلف با هم سن و سال های خود ، خود تصمیم گیرنده باشد و شما به هیچ وجه در این امور دخالت نداشته باشید. به چنین ترتیبی شما می توانید از تنهایی یک کودک برای تقویت رفتارهای دیگر در او استفاده نمایید و این خود بزرگترین موفقیت برای والدین می باشد.



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

عرق یونجه ، خواص ، طبع ، طریقه مصرف و مضرات یونجه گرداوری شد

عرق یونجه ، خواص ، طبع ، طریقه مصرف و مضرات یونجه

 

یونجه

يونجه گياهي است علفي و چند ساله كه ارتفاع آن تا يك متر ميرسد برگهاي آن داراي سه برگچه مي باشد  برگچه هاي نوك تيز، سبز رنگ و بيضي شكل است .

گلهاي يونجه بشكل سبز و برنگ بنفش تيره  يا آبي روشن است ميوه يونجه مانند صدف بوده و دانه داخل ميوه مانند لوبيا ولي كوچكتر از آنزمي باشد  .

يونجه ريشه اي بسيار عميق درد و ريشه آن تا سه متر بداخل زمين نفوذ مي كند و بنابراين منبع ويتامين ها و مواد معدني است كه از خاك مي گيرد .

يونجه از زمانهاي بسيار قديم در ايران كشت مي شده است و در حدود پنج قرن قبل از ميلاد مسيح از ياران به يونان برده شد و در قرن هفتم بعد از ميلاد به اروپا راه يافت . يونجه در ايران در مناطق مركزي و جنوبي به مقدر بسيار زياد كشت مي شود .

زنبور عسل گل يونجه را دوست درد واز آن شهد زيادي  بدست مي آورد و تبديل به عسل مي كند .

پرورش گياه یونجه در قديم براي تهيه علوفه چهارپايان بوده ولي در حال خاضر بعلت درا بودن مواد مغذي به مصرف غذايي نيز مي رسد

 

تركيبات شيميايی

يونجه سرشار از ويتامين هاي A,C,E,K و همچنين داراي آميلاز كه انزيم مخصوص هضم مواد نشاسته اي است مي باشد .

آنزيم هاي بسياري در يونجه يافت مي شود بعنوان مثال مي توان از امولسين ،‌اينورتاز ، و پكتياز نام برد .

يونجه داراي حدود 20%‌پروتئين مي باشد پروتئين هاي موجود در يونجه عبارتند از :‌

ليزين ،‌آرژنين ، هيستيدين ، آدنين ، فنيل آلانين ،‌آسپاراژين و سيستين . يونجه داراي اسيد فسفريك نيز هست

يونجه همچنين داراي منيزيوم ، آهن و مقدر جزئي ارسنيك و سيليس است

بنابراين يونجه از نظر مواد غذايي بسيار قوي است و غذاي خوبي براي انسان و حيوانات است .

 

طبع یونجه

يونجه از نظر طب قديم ايران گرم است . البته تاره آن گرم و تر و خشك شده آن گرم و خشك است

 

خواص یونجه

1)يونجه از نظر اينكه داراي بسياري از مواد معدني مي باشد شيره آن براي بچه هايي كه در حال رشد هستند و اسخوان بندي محكمي ندارند بسيار مفيد است . حتي امروزه پودر اين گياه را در داروخانه ها مي فروشند كه آنرا مي توان براي بچه هاي شير خوار مصرف كرد .

براي تهيه شيره يونجه بايد مقدر 300 گرم يونجه را در يك ليتر آب ريخت و آنرا جوشانيد تا مقدر آب آن به نصف تقليل يابد سپس آنرا صاف كرده و مقدر كمي عسل به آن اضافه كنيد كه بصورت شربت دارايد . مقدر مصرف براي طافال 200 گرم در روز است و براي اطفال شيرخوار حدود 50 گرم يم باشد كه مي توان به شير آنها اضافه نمود .

اشخاص بزرگسال هم براي بالا بردن انرژي مي توانند از اين شيره استفاده كنند

2) يونجه رابصورت تازه و يا جوانه آنها رابا سالاد ميل كنيد . جوانه يونجه را بصورت بسته بندي شده مي توانيد از سوپر ماركتها خريدري كنيد .

3)يونجه ملين است

4)يونجه دو برابر اسفناج آهنم درد بنابراين خونساز است و براي كسانيكه به كم خوني مبتلا هستند مفيد است

5)يونجه بعلت درا بودن آهن براي درمان بيماير راشيتيسم بكار مي رود

6)عوارض كمبود ويتامين ث با خوردن يونجه از بين ميرود

7)يونجه تازه در بسياري از كشورها مانند چين و روسيه و آمريكا به مقدر زياد بجاري اسفناج مصرف مي شود

8)يونجه را در داروخانه ها و فروشگاههاي گياهان دارويي و يا برخي از داروخانه ها بصورت پودر ، كپسول و قرص بفروش مي رسانند . مقدرمصرف آن سه قرص در روز است

9)با همه مزايايي كه يونجه درد در خوردن تازه آن نبايد زياده روي كرد زيرا بسيار نفاخ است و حتي حيواناتي كه به مقدر زيا د از آن مي خورند بعلت گاز زياد ممكن است تلف شوند

10)ضماد پخته يونجه را اگر روزي چند بار روي اعضايي كه رعضه دارند بگذاريد آنها را شفا مي دهد

11)تخم يونجه قاعده آور است و براي اين منظور تخم يونجه را بصورت دم كرده مصرف كنيد

12)دم كرده يونجه درمان اسهال است

13)براي نرم كردن سينه و تسكين سرفه روزي 2-3 فنجان دم كرده تخم يونجه را مصرف كنيد

14)براي درمان لقوه و رعشه تخم يونجه را در روغن زيتون بريزيد و مدت يك هفته جلوي آفتاب بگذاريد سپس آنرا صاف كنيد و روزي چند قاشق از آنرا بخوريد و همچنين روي اعضايي كه رعشه دارند بماليد.

15)يونجه حاوي مقدرزيادي ويتامين است . كوبيده آن زخم را بسرعت اليتام داده و از خونريزي جلوگيري مي كند .

 

طریقه مصرف یونجه

1 تا 2 قاشق غذا خوری برگ خشک ( معادل 5 تا 10 گرم ) گیاه را می توان در یک لیوان آب حل و تا سه نوبت در روز مصرف کرد.

تنتور : هر نوبت 5 تا 10 میلی لیتر تنتور و تا سه نوبت در روز

کپسول : کپسول های 370 میلی گرمی تا سه بار در روز. کپسول های 500 میلی گرمی 1 تا 2 بار در روز. کپسول یونجه برای افزایش وزن توصیه می شود.

 

مضرات یونجه

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است اما مصرف یونجه در بعضی از نوزادان ممکن است باعث مشکلات پوستی، مشکلات روده‌ای – معده‌ای و بالا رفتن اورات سرم شود و همچنان زنان باردار و مادران شيرده زير نظر پزشك مصرف كنند .

 

خواص عرق یونجه

چاق کننده – نیروبخش – معالج رعشه وناراحتی های عصبی – تصفیه خون – کاهش قند خون_تقویت عمومی و اعصاب ، جلوگیری از خونریزی ، موثر در رشد اطفال ، زیادکننده شیر مادران ، در ترک اعتیاد بعلت داشتن ماده ساپونین بسیار موثر است

 

طبع عرق یونجه

طبیعت عرق یونجه گرم است

 

طریقه مصرف عرق یونجه

طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک لیوان میل شود .

 

عرق یونجه



:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 دی 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 144 145 146 147 148 ... 149 صفحه بعد